Δεν θα σταθώ στο αξιόλογο έργο του μεγάλου Λευτέρη Βιογατζή. Σίγουρα η Ελλάδα έχασα ένα ακόμα αστέρι της. Όμως έτσι είναι η ζωή. Έτσι ήταν ανέκαθεν! Ας μην σταθούμε πολύ στην απουσία του όμως.
Ας επικεντρωθούμε σε κάτι ίσως πιο ουσιαστικό…falling-star

Αυτοί που έφυγαν, άφησαν μια ιστορία πίσω τους και κάποιες βάσεις για τους επόμενους! Οι επόμενοι, οι ανερχόμενοι, αυτοί που περιμένουν ίσως και πολλά χρόνια τη δική τους σειρά, αυτούς πρέπει να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε! Αυτούς πρέπει ν΄ αναδείξουμε, με αντικειμενικά κριτήρια και όχι με γνώμονα την αμφιλεγόμενη σεξουαλικότητα μας, τις κλίκες μας και κατά πως μας βολεύει!

Η τέχνη του θεάτρου, της υποκριτικής, της σκηνοθεσίας και όλες αυτές οι καλλιτεχνικές προεκτάσεις, δεν ανήκουν σε Δημόσια υπηρεσία! Όλοι έχουν δικαίωμα να προσπαθήσουν τουλάχιστον, να τους δωθεί μια ευκαιρία!

Η κοινωνία έχασε ένα Βιογατζή, αλλά στη θέση του μπορεί να βρει έναν άλλο! Και οφείλει να βρει! Είμαι σίγουρος πως και ο ίδιος θα το ήθελε! Όχι όμως να βρει κάποιον που εδώ και χρόνια μοιράζεται την πιτούλα! Εκεί έξω βρίσκονται νέοι άνθρωποι, με πολλές ιδέες, και αξίζουν μια ευκαιρία! Μην τους γκρεμίσουμε τα όνειρα στο βωμό του κέρδους και της αρπαχτής!

«Η Τέχνη δεν είναι μονοπώλιο»!
** Χάρης Βεραμόν **